Cautare

10750 de rezultate pentru "liceul industrial nr 2 bucuresti" (3.07 secunde)
Jurnalistii vor beneficia de PARCARE GRATUITA si acces liber la teatre, in Bucuresti Jurnalistii vor avea acces gratuit, pe baza legitimatiei, la programele institutiilor publice de cultura de interes local din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, potrivit unei hotarari adoptate luni de consilierii generali ai Capitalei.
Luni, 28 Iulie 2014, Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov au marcat 108 ani de Medicina de Urgenta Prespitaliceasca in Romania.
ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... Maria de 45 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
A reusit sa scoata un esec industrial din starea de dezastru si sa-l aduca in situatia de a exporta 95% din productie. ... Cum se impaca acest lucru cu axa presedintelui Basescu, Washington - Londra - Bucuresti?
- Potrivit Eurostat, un roman mananca in medie pe an 2,2 kilograme de ciocolata, insa cele mai noi date din piata arata ca nivelul de consum a crescut semnificativ in ultimii 2-3 ani.
De exemplu, social-democratul George Visan, propus sef al Oficiului Teritorial pentru IMM-uri si Cooperatie, are numai cu SC System One SRL Bucuresti, al carei manager este, pierderi de peste 13 miliarde de lei vechi.
Primarul a luat aceasta decizie dupa ce oficialii de la Bucuresti nu i-au mai oferit suportul pe care il astepta, dar, cu toate acestea, Solomon stia ca nu va avea bani suficienti pentru finantarea ambelor proiecte.
Peste 50% dintre intreprinzatorii romani nu au apelat niciodata la o societate de consultanta pentru inceperea unei afaceri, doar 9,2% platind astfel de servicii specializate. ... Documentul, semnat la Bucuresti pe 20 octombrie 2005, vizeaza stimularea cooperarii dintre intreprinderi si organizatii patronale/profesionale din cele doua tari.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), actionarul majoritar al Electroputere, ar putea prelungi termenul de publicare a anuntului de vanzare a mastodontului industrial din Craiova.
Compania Flavus Investitii din Bucuresti a fost desemnata, in urma cu doua saptamani, castigatoare a licitatiei pentru platforma industriala Tractorul Brasov la pretul de pornire de 91,6 milioane de euro.
Titlurile Electroputere Craiova s-au stabilizat la 1,4 lei, în timp ce cele ale Automobile Craiova s-au depreciat cu 11,3%, pe fondul amânarii ofertei de preluare a pachetului majoritar de actiuni de catre FORD.Valoarea tranzactiilor efectuate saptamâna trecuta la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost într-o usoara crestere fata de perioada precedenta, atingând 394,9 milioane de lei.
Cea mai mare parte a tranzactiilor a avut loc pe piata de retail, fiind urmata de cea de birouri si apoi de segmentul industrial. ... In Bucuresti, cea mai mare tranzactie a fost preluarea imobilului de birouri America House de grupul francez Naxis.
Rata somajului la 31.01.2008 era de 2,5%, mai mare fata de cea inregistrata in luna decembrie 2007, iar pe sexe rata somajului a fost de 3,0% la persoanele de sex masculin si de 2,0% la persoanele de sex feminin.
Rata somajului la 31.01.2008 era de 2,5%, mai mare fata de cea inregistrata in luna decembrie 2007, iar pe sexe rata somajului a fost de 3,0% la persoanele de sex masculin si de 2,0% la persoanele de sex feminin.
Aerostar Bacau, Elbit Systems, Aerofina si Turbomecanica Bucuresti", a declarat Peta. ... Iata ce declara recent Orjan Borgefalk, vicepresedinte SAAB Industrial Cooperation:
Necesarul de personal solicitat de reprezentantii grupului la discutiile cu conducerea Primariei Oradea a fost de minimum 2.500 de muncitori pentru ambele fabrici. ... Intalnirile de prezentare a proiectului au demarat pe 2 noiembrie 2004.
A fost prima data cand la un astfel de eveniment au fost invitati si jurnalisti din Craiova (pe langa cei din Bucuresti).
Astazi, decidentii politicii economice de la Bucuresti sunt expertii de la FMI si performantele acestora nu sunt deloc incurajatoare. ... Romania a fost transformata dintr-un stat industrial intr-un stat capabil doar de consum, cu o economie concentrata pe deservirea procesului de desfacere a importurilor cumparate cu bani imprumutati.
Originar din Brasov, pasionat de schi, sailing si de tot ceea ce inseamna activitate in natura, Liviu Lambrino, proprietarul acestei case, a simtit nevoia sa se mute intr-un loc care sa-i ofere mai mult spatiu si mai multa liniste, dupa ce mai multi ani locuise intr-un apartament de bloc din Bucuresti.
autocamioanele si autobuzele fabricate la Brasov si Bucuresti erau patente germane; ... inainte de 1989 produceam 8,5 milioane de tone de motorina, azi producem doar 2 milioane; ... - Dupa 1990 s-a schimbat peisajul industrial.
google-analytics.com